Fatih Sultan Mehmet İlkokulu


Vizyon: Yarının yurttaşları: Dünyayı diğerleri ile paylaşan, haklarına saygı gösteren, doğayı anlayan ve koruyan, basının ve başkalarının etkisi altında kalmadan bir olayın her yönünü görebilen, sağlıklı yaşayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaşamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, inançlı çalışmasıyla, hak ederek başarıya ulaşmış, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir. Bugünün öğrencileri: Öğrenmenin, başarının tadını bilen ve çalışkanlığıyla bu mutluluklara ulaşma heyecanı duyan, sınavlarda başarı gösteren, bilimsel, yaratıcı ve disiplinli, bilgi kaynaklarını arayan, bulan ve kullanan, zamanını iyi planlayan, diğer öğrencilerle, öğretmenlerle ve ailesiyle olumlu iletişim becerileri kurabilen bireylerdir.

Misyon: Okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA:09:00 Bitiş:14:30 Çocuk Kulübü:14:50-17:10
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Servisi yok
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda futbol voleybol basketbol masa tenisi ve atletizm kursları verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Tasarım ve beceri atöyesi çalımalarımız mevcuttur. Akıl ve zeka oyunları atölyemiz,ahşap atölyemiz,drama atölyemiz,tarım atölyemiz bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları: Yemekte denge,Temiz Okul Sağlıklı Okul, İyilikte Yarışan Sınıflar,Çevre Dostu 1000 Okul Projelerinde aktif katılımımız bulunmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e twenning proje faaliyetlerimiz mevcuttur

Telefon - 02323880320

Belgegeçer - (232) 388 6680

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bornovafatihsultanmehmetio.meb.k12.tr

Adres - KAZIMDİRİK MAH. 183/1 SK. NO 1 BORNOVA / İZMİR

Öğretmen :32
Öğrenci :779
Derslik :24
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1067
Revir:1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Metropol ilçe

Adres - KAZIMDİRİK MAH. 183/1 SK. NO 1 BORNOVA / İZMİR

Ulaşım Bornova metroya 5 dk yürüme mesafesindedir Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Yanındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 1 km il merkezine 8 km